Jämför flest långivare inom företagslån i Sverige

Trustpilot Trustpilot score 4.5/5

Finansispektionen Registrerade hos Finansinspektionen

Om oss

Vi hjälper företag hitta rätt lån

Genom Kreas plattform kan du jämföra låneförslag från olika långivare och kan på så sätt hitta det lån som passar just ditt företag.

Kärnan i vår tjänst är tekniska lösningar som möjliggör för företagare att ansöka, jämföra och ta lån från flera långivare helt digitalt. Genom direktintegrationer med datakällor och automatiska processer gör vi det enkelt för små och medelstora företag att hitta bästa möjliga lånealternativ.


Vi jämför flest långivare inom företagslån

Krea är den aktör som har flest långivare anslutna till plattformen vilket skapar störst möjlighet att hitta ett lån som passar ditt företag.

Några av de långivare som Krea samlar in låneförslag ifrån är Approva, Aros, Avida, Balanzia, Billecta, Capcito, Corpia, Fedelta, Ferratum, Froda, IMH, Kronan Finans, Marginalen Bank, Mynt, OPR, Qapitala och Qred


Krea har hjälp tusentals företagare hitta finansiering

Krea är registrerade hos Finansinspektionen och har kontor på Valhallavägen 60 i Stockholm. Vi är idag ett team på 15 medarbetare men växer snabbt då efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka alltmer.

Om det är något du tycker att vi kan bli bättre på skulle vi bli mycket tacksamma om du hörde av dig till oss på kundservice. På så sätt kan vi bli ännu bättre på att hjälpa våra kunder hitta bästa möjliga finansiering till sina företag.

team conference

Uppdatera din webbläsare

Vänligen uppdatera din webbläsare för att kunna gå vidare i processen.

Vi rekommenderar