<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=261188684551482&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> <img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2106995919591413&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Förslag inom 24h
Slipp krångel
Spara tid
Det tar ca 2 minuter att fylla i formuläret. Du väljer sedan det bästa alternativet och kan i många fall ha pengarna på kontot samma dag.
Krea är registrerade hos Finansinspektionen
1
Fyll i formuläret
På ca två minuter fyller du i vårt enkla formulär. Har du problem med att göra ansökan online kan du alltid ringa oss på 08-551 082 62, vardagar mellan 09 - 18.
2
Välj det bästa lånet
På vardagar får du upp till 16 låneförslag inom 24h. När alla förslag kommit in kan du enkelt, snabbt se och välja det som är bäst för dig.
3
Få pengar på kontot
I sista steget återstår bara att skriva på lånehandlingarna. I många fall kan du ha pengarna på kontot redan samma dag.
”Vi behövde startkapital för kontorsmaterial och medicinsk utrustning när vi öppnade vår nya vårdcentral. Vi sökte ett lån på krea.se och fick snabbt bud på den summan vi sökte.”
Stefan Malmsten

Symed Care AB

Våra långivare

Frågor och svar

 • add remove

  Vilka långivare samarbetar Krea med?

  Vi samarbetar med 16 banker och andra långivare: Aros, Avida, Balanzia, Capcito, DBT, Fedelta, Ferratum, Froda, Klarna, Kronan Finans, Likvid Företagslån, Marginalen Bank, Mynt, OPR, Qred och Toborrow
 • add remove

  Vad krävs för att låna genom er?

  För att jämföra lån behöver du:
  • Ha ett registrerat Aktiebolag, Handelsbolag eller Enskild firma.
  • Många långivare kräver en omsättning på minst 50 000kr/mån eller 600 000kr/år.
  • De flesta långivare kräver att inget skuldsaldo hos Kronofogden finns. Enstaka långivare accepterar skuld från Skatteverket hos Kronofogden.
 • add remove

  Vilken ränta och månadskostnad behöver mitt företag betala?

  Räntan på ett företagslån sätts efter ditt företags historik, nuvarande förutsättningar och framtida möjligheter att betala tillbaka. Hur mycket du måste betala varje månad bestäms även av vilken amorteringstid du väljer - längre tid betyder lägre månadskostnad med ofta också högre total kostnad för lånet. Genom jämförelse får du flera olika alternativ och vi finns även till hands för att hjälpa dig göra det bästa valet för ditt företags situation.
 • add remove

  Hur kan tjänsten vara kostnadsfri?

  Krea hjälper banker och andra långivare att hitta nya kunder. När du hittat och valt ett låneförslag via oss får långivaren en ny kund och betalar oss en provision för detta. Långivarna likställer detta med att lägga pengar på annan marknadsföring såsom annonser i tidningar, TV-reklam eller Google-annonser. Att göra en ansökan är aldrig bindande och vi får aldrig betalt förrän du hittat ett låneförslag du är nöjd med.
 • add remove

  Görs det endast 1 kreditupplysning?

  Ja, även om upp till 20 banker och långivare tar del av informationen registreras endast 1 kreditupplysning på ditt företag och 1 kreditupplysning på dig om du är borgensman. Observera att du kan komma att få flera brev som meddelar att kreditupplysningar gjorts på ditt företag eller dig men det är som nämnt endast 1 kreditupplysning som registreras då Krea har ett samarbete med UC som gör att flera långivare kan ta del av samma kreditupplysning.
 • add remove

  Kan jag betala av ett lån i förtid?

  Ja, du kan alltid betala av hela eller delar av ett lån i förtid. För vissa långivare kan det finnas en mindre avgift för att göra detta. Denna information framgår tydligt när du fått dina olika låneförslag.
 • add remove

  Kan mitt nystartade företag få lån?

  Ja, även ett nystartat företag kan få lån om det finns minst 6 månaders historik och bokföring som visar att man uppnått en omsättning på minst 50,000kr.
 • add remove

  Förbinder jag mig till något genom att göra en ansökan?

  Nej, du förbinder dig inte till något när du gör en ansökan och tjänsten är kostnadsfri.

Vill du kontakta oss?

Vi finns här för att hjälpa dig och är tacksamma om du hör av dig.

contact-us-min